Praktijk voor verliesbegeleiding

Nelly Troost

Nelly Troost

Voor mijn werk als verliesbegeleider heb ik de opleiding 'Omgaan met verlies' gevolgd (2014-2016) gegeven door Riet Fiddelaers/Sabine Nooten. In 2016  de training 'Omgaan met Trauma', bij Gwen Timmer.
Naast mijn praktijk als verliesbegeleider en supervisor werk ik sinds 2013 als coordinator in Hospice De Vier Vogels te Rotterdam . 

Na een loopbaan als (wijk)verpleegkundige en teammanager heb ik in 1998 mijn opleiding "Professioneel Begeleiden" afgerond.   Op dit moment geef ik supervisie aan huisartsen in opleiding en ben ik regiocoördinator van de Landelijke Vereniging van supervisoren en coaches.

Vanaf 2000 geef ik vaardigheidstraining en intervisie aan hbo studenten. Ook geef ik lessen en workshops rondom het thema verlies. Ik geef dit aan professionals en aan mantelzorgers.

Ik ben aangesloten bij de Landelijke Vereniging voor Supervisoren en coaches, het LVSC 

Ik neem deel aan diverse intervisiegroepen met vakgenoten. Jaarlijks volg ik bij- en nascholingen waardoor ik op de hoogte blijf van de ontwikkelingen op mijn vakgebied.

Eén van mijn hobby's is beeldhouwen. Ik werk zowel in steen als met glas.In het logo en op de website is dit terug te zien. Het glaswerk op onderstaande foto heeft als titel: kwetsbaarheid.

Delen