Praktijk voor verliesbegeleiding

Nelly Troost

De kracht van het leren uit boeken, weegt niet op tegen het leren van mensen, wanneer je leert luisteren.
Jip Keijzer

Van anderen horen
Wanneer je met mensen werkt word je regelmatig met jezelf geconfronteerd. Je ontdekt steeds meer waar je kwaliteiten liggen maar ook waar je tegenaan kunt lopen. Gedrag waar je niet zomaar vanaf komt en waar je je ook niet altijd bewust van bent. Vaak moetje het van anderen horen. 

Zonder oordeel
Tijdens supervisie gaan we met deze thema's aan de slag met als doel inzicht te krijgen en alternatieven uit te proberen. Door zonder oordeel te kijken naar wat er gebeurt kan er ruimte komen tot nieuw gedrag. Overtuigingen die je al heel lang bij je draagt kunnen in een ander licht komen te staan. 

Werkwijze
Tijdens de intake maken we kennis en stemmen we af wat jouw doel is. Na drie bijeenkomsten evalueren we en bespreken we de voortgang.

Mijn werkwijze stem ik af op de vraag. Ik werk met verschillende werkvormen en zal deze altijd eerst bespreken en afstemmen. 

Plezier en professioneel
Ik vind het altijd weer mooi om te zien hoe mensen inzicht en plezier krijgen in hun handelen. Ze voelen zich professioneler in hun werk staan. Dit gun ik hen én de mensen voor wie deze professional werkt. Mijn doel met supervisie is dat iemand bij de afronding voldoende gereedschap heeft om met regelmaat te reflecteren op eigen en andermans handelen. 

Delen